geld verdienen 
feest
vriendschappen
unieke locatie

FBT WERKVAKANTIES – VOOR WERKNEMERS

Geld verdienen, feesten, nieuwe vriendschappen opbouwen en verblijven op een unieke locatie. Wie wil dat nou niet?

Wij van FBTeam reizen komende zomer met een gezellige groep mensen af naar de Waddeneilanden om daar te komen werken. De dagindeling zal voornamelijk bestaan uit werken overdag en daaromheen leuke dingen doen zoals bijvoorbeeld het bezoeken van een van de strandtenten, borrelen met vrienden/collega’s, het nemen van surflessen of het stappen in de kroeg. 


activiteiten

Op de Waddeneilanden is genoeg te doen. Zo kan je een van de mooie strandtenten bezoeken, borrelen met vrienden in een van de vele restaurants/hotels, surflessen nemen, naar het strand gaan of ’s avonds stappen in de kroeg.

Praktische zaken

Wij hebben de afspraak dat je minimaal 3 weken op de eilanden werkt. Je slaapt tegen een kleine vergoeding op het betreffende eiland waar je werkt en in het algemeen zitten hier ook 3 maaltijden per dag bij. Het loon dat we je uitkeren ligt boven het minimumloon en je hebt recht op het meedelen in de fooienpot. 

OVER HET WERK ZELF

Je komt te werken in één van de hotels of restaurants op de eilanden. Wij zijn gespecialiseerd op horecagebied en daarom bieden wij hoofdzakelijk baantjes in de horeca aan, maar in overleg kunnen wij ook kijken of wij een andere baantje voor je kunnen vinden.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het werk in de horeca bieden wij je gratis basistrainingen aan zodat je met een goed gevoel aan je werk op de eilanden kan beginnen.


.1

Stuur ons een berichtje via de contact knop voor meer informatie of als je je wilt aanmelden.


.2

Geïnteresseerd? Dan plannen wij een intakegesprek in en bieden wij je een basistraining horeca aan zodat je met een goed gevoel aan je werk kan beginnen.


.3

Je gaat op proefweekend bij het hotel/restaurant waar je in de zomer komt te werken. Zo kan je op een rustige manier kijken of het horecawerk iets voor jou is.


.4

Gefeliciteerd! Zowel jij als de horecaonderneming zijn enthousiast en je maakt deel uit van ons team! Je krijg een FBT trui van ons en we zien je aankomende zomer terug!


.5

Geniet en we maken met zijn allen jouw zomer tot een topzomer! CHEERS!