WELKOM BIJ FBTEAM – VOOR WERKNEMERS

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina en dat je er wellicht over nadenkt om deel uit te gaan maken van ons team! Ons aanbod is divers. Naast het reguliere horecawerk in de regio Zwolle zenden wij ook mensen uit op de Waddeneilanden.  

Teamwork is het kernbegrip van FBT. Horecawerk is een prachtig vak waarbij je veel ervaring op doet, maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat wij meer zijn dan alleen een saai uitzendbureau. Om die reden organiseren wij activiteiten zoals borrels, workshops en krijg je een FBT trui wanneer je bij ons komt werken.

OVER HET HORECAWERK

Je komt te werken in een restaurant of hotel, afhankelijk van jouw wensen. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je werk in de horeca bieden wij je gratis horeca trainingen aan zodat je met een goed gevoel aan je werk kan beginnen. 

Je werk bij FBT op een rijtje

Geïnteresseerd of benieuwd naar je loon? Neem dan contact met ons op.

Goed loon

Bij werk is loon ook belangrijk. Wij verlonen boven minimum loon.

Verder zijn er in de horeca veel uren te maken en daarbij komt dat je vaak ook recht hebt op deling in de fooienpot.


Teamwork

Bij FBT spreken wij graag van teamwork. Iedereen die bij FBT komt werken krijgt van ons een FBT Trui. Verder hebben wij inmiddels een geweldig bestand aan mensen opgebouwd die graag langskomen op onze borrels en andere activiteiten. Hartstikke gezellig!

leuke activeiten

Om het teamverband te versterken organiseren wij ook borrels en andere leuke activiteiten.

geweldige ervaring

Werk in de horeca is naast dat het leuk is ook ontzettend leerzaam. Je verbetert je sociale vaardigheden en je leert dingen over het horecavak en wat daarbij komt kijken.