Welkom bij fbt –
Voor werkgevers

Kwaliteit 

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Wij bieden ons personeel trainingen aan zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met uw wensen.

Flexibiliteit

Het grootste deel van onze werknemers bestaat uit jongeren/studenten die nog studeren. Dit maakt dat zij vaak parttime willen werken en dus behoefte hebben aan flexibele uren.

Lage prijzen

Wij bieden vooral werk aan jongeren/studenten. Dit maakt dat wij onze prijzen lager kunnen houden dan andere uitzendbureaus. Wij bieden scherpe prijzen.

Teamwork

FBT is meer dan alleen een team. Wij organiseren naast het werken ook andere activiteiten voor de FBT’ers. Op deze manier onderhouden wij een groep met enthousiaste gezellige mensen die graag willen werken.

Welkom bij FBT – Informatie voor werkgevers

Wij staan voor kwaliteit en samenwerking in teamverband

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. De horecamedewerker heeft namelijk veel invloed op de beleving van de gast. Enthousiasme van de horecamedewerker speelt hierin ook een rol. Juist de combinatie tussen die twee maakt FBT succesvol. 

Het vinden van goed horecapersoneel blijkt in de praktijk lastig. Vaak is het hard werken en binnen de horecabranche wisselt men al snel van baan. Juist het sociale aspect van FBT in combinatie met onze trainingen zorgt ervoor dat wij een bestand kunnen onderhouden van mensen die enthousiast zijn om te werken en daarnaast enig verstand hebben van de horeca.

Trainingen

Wij van FBTeam willen dat de uitzendkracht met een zo goed mogelijk gevoel aan het werk gaat en dat wij tegelijkertijd kwaliteit aan u als werkgever bieden. Om die reden biedt FBT de uitzendkracht gratis trainingen aan. 

Bij deze trainingen leren wij de uitzendkracht de basis. Denk hierbij onder andere aan het lopen met een dienblad, de bovenhandse borden methode, een les gastvrijheid en hoe men in bepaalde situaties moet handelen. Aan het einde van de training krijgen onze uitzendkrachten als naslagwerk een boek en leskaarten mee om ze optimaal voor te bereiden op hun werk. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.