FBT FOODTRUCK – ONZE FILOSOFIE

Welkom op de pagina van onze FBT Foodtruck! Wij geloven in een goede combinatie tussen gezond en lekker eten. Om die reden bieden wij onze producten op restaurant niveau aan. Juist dit in combinatie met onze foodtruck maakt het eten van een broodje bij FBT tot een prachtige beleving.

ONZE BROODJES

Ons assortiment bestaat uit verse luxe belegde broodjes. Zo heeft u bij elk belegd broodje de keuze uit een Italiaanse bol, witte pistolet, bruine pistolet of een boeren volkoren bol.

Het vlees halen wij vers bij de Keurslagerij. Deze staat erom bekend dat zij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Op deze manier proberen wij uw broodje zo lekker mogelijk te maken en dat proeft u!


Dranken

Naast verse broodjes vinden wij dat koffie ook van topkwaliteit moet zijn. Life is too short for bad coffee! Wij werken daarom met de beste bonen die Douwe Egberts te bieden heeft. Verder verkopen wij in de zomer ijskoffie en in de winter overheerlijke warme chocolademelk met slagroom.

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN

Wij zijn dinsdag geopend van 11:00-15:00 en woensdag t/m vrijdag van 11:00 – 16:30. Verder zijn wij te vinden aan de stadzijde van Kerkbrugje te Zwolle. Bekijk onze sociale media kanalen voor de actuele openingstijden.  

Catering

Naast onze reguliere verkoop doen wij op de zaterdag ook aan catering. Onze bus is een prachtig affiche waarmee wij uw feest of activiteit tot een nog groter succes kunnen maken. Verder kunnen wij ons broodjesassortiment veranderen naar bijvoorbeeld het maken van luxe hamburgers.

Benieuwd naar wat wij precies te bieden hebben en wat er allemaal mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar info@fbteam.nl