aanmelden 

Wil je je aanmelden of wil je meer weten? Laat dan hier je gegevens achter en wij reageren z.s.m!

Wij zijn een uitzendbureau dat is opgericht door en voor jongeren. Food & Beverage Team zet vooral in op exclusiviteit en gezelligheid. Wij zenden alleen uit op speciale locaties en daarbij willen wij vooral een gezellige tijd hebben. Om het teamgevoel te versterken krijg je een FBT hoodie van ons en organiseren wij gezellige activiteiten, waaronder borrels, bbq’s en andere teamuitjes. En je verdient nog geld ook. Machtig mooi! 


Zoals gezegd, zenden wij je alleen uit op bijzondere locaties. Wij bieden daarom onder andere de FBT werkvakanties aan. Je gaat alleen of, met vrienden, in de vakantie(s) naar de Waddeneilanden om daar een super mooie tijd te hebben. Dit komt in de praktijk neer op werken overdag en daaromheen genieten, borrelen en feesten, noem het maar op!

Een van de belangrijke steunpilaren van FBT is het teamverband. Vergelijk ons met een studentenvereniging, alleen dan vrijblijvender. Wij organiseren mooie teamactiviteiten waar je aan mee kan doen. Daarom zijn wij meer dan een gewoon uitzendbureau.

Omdat wij je natuurlijk wel wat willen leren bieden wij je goede horecatrainingen aan. Zo begin je goed voorbereid en met een goed gevoel aan je werk. Wil je nog meer op horecagebied leren? Dan hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om je dat te kunnen bieden. 

contact informatie

Aanmelden of wil je meer weten? Vul dan de contactbox in of stuur een berichtje via onze social media kanalen.